Tilat

Juhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet

Villa Jaakkolasta löytyy tiloja monenlaisiin tilaisuuksiin. Meillä voit järjestää pienemmät ja suuremmat juhlat, kokoukset, illanvietot ja paljon muuta.

Anttonin juhlatila

Navetan ylisille tehty suuri Anttonin juhlatila mahdollistaa järjestelyt jopa 150-180 henkilölle. Henkilömäärä määräytyy juhlan, tilaisuuden tai tapahtuman luonteesta riippuen, tarvitaanko kaikille pöytäpaikka vai riittääkö tuolit tai seisomapaikat.

Tarjoilut tilaisuuksiin tulee alihankintana ja yhdessä voimme sopia kuka tarjoilut tilaa.

Sisätilasta löytyy yksi inva-wc ja esteetön pääsy tilaan on mahdollista ajosillan kautta. Lisäksi ulkoa löytyy kaksi biokäymälää.

Anttonin juhlatilaa voidaan muokata tarpeidesi mukaiseksi, kuitenkin tietyin reunaehdoin. Ihanaa piha-aluetta sekä mukavaa isoa terassia voidaan myös käyttää tilaisuuksiin tarvittaessa ja sään salliessa.

Tila on ympärivuotisessa käytössä. Talvisin tilassa on lämmin ja kesäisin sitä voidaan viilentää tarvittaessa ilmalämpöpumpulla.

Varusteluihin kuuluu mm. videotykki.

Kerro meille toiveesi ja me räätälöimme juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden.

Riihi

Pihapiiristämme löytyy upea vanha riihirakennus, jossa on mahdollista järjestää erilaisia tunnelmallisia juhlia ja muita tilaisuuksia. Riihi on myös varattavissa erilaisiin juhliin erikseen tai yhdessä isompien juhlien ja tapahtumien kanssa.

Riihessä toimii kesäaikaan riihikahvila. Kahvilassa on tarjolla muun muassa ihania makeita ja suolaisia vohveleita sekä erilaista pikkupurtavaa virvokkeita ja kahvia unohtamatta.

Riihen ainutlaatuisessa tunnelmassa on mahdollista järjestää myös esimerkiksi musiikkitapahtumia. Nämä ovat saaneet suuren suosion vieraiden keskuudessa.
Tilassa ei ole lämmitystä, joten käyttöaika sijoittuu kesäkuukausille.

Kysy rohkeasti lisätietoja, me teemme mielellämme sinulle tarjouksen.

Sakarin saunatila

Vanhasta kanalasta syntyi Villa Jaakkolaan maalaisssauna ulkoporeineen syksyllä 2020, Haminan Reitkallin kylään, noin 15km päähän Haminan keskustasta. Tähtitaivaan alla poreissa rentoutuen tai kesän valoisista yöistä nauttien tämä hurmaava sauna tarjoaa löylyt niin pariskunnille, perheillle kuin pienille ryhmille!

Saunan yhteydessä oleva tila muuntautuu niin perhejuhliin tai kokouksiin ( max. 15 henkilöä). Tarjoilut voi tilata suoraan Villa Jaakkolasta tai tuoda tarjoilut itse. Saunan edustalla myös viihtyisä tulistelupaikka vapaassa käytössä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!