Majoitus

Viihdy Villa Jaakkolassa

Villa Jaakkolasta löytyy viihtyisää majoitusta matkailijoiden sekä ryhmien käyttöön. Vanhan päätalon pihapiirissä on neljä 2-3 hengen aittaa, jotka ovat pääosin kesäkäytössä. Aittojen lisäksi tilalta löytyy uudempi omakotitalo, Ollin alatupa, joka on oivallinen majoitusratkaisu ryhmille ja perheille. Tuvasta löytyy mukavat puitteet jopa kymmenelle hengelle. Ollin alatupa toimii hienosti majoitukseen myös talviaikaan.

Aitat: alatuvan aitta ja ylätuvan aitat

Vanhan päätalon pihapiiristä löytyy neljä mukavaa aittaa yöpymiseen. Kolmessa aitassa on kaksi erillistä vuodetta ja yhdestä parivuode. Alakerrassa on kolme kahden hengen aittaa. Yläkerrassa on yksi 2-3 hengen aitta.

Aittamajoittujat saavat vierailun ajaksi käyttöönsä saunatilan, josta löytyvät suihkut sekä wc.

Aitoissa ei ole lämmitystä, mutta ne ovat viihtyisiä ja kesäaikaan mukavia majoitusvaihtoehtoja. Aitoissa on mahdollista käyttää omaa makuupussia, jolloin viileämmässä viihtyvien on mahdollista yöpyä myös talvisaikaan.

Aittoja on mahdollista varata liinavaatteilla sekä aamupalalla, mutta myös ilman niitä

Hinnat:

Hinta sisältäen
liinavaatteet + aamupalan

Aikuinen 30€/vrk/hlö
Lapsi 15€/vrk/hlö,
ja alle 2v ilmaiseksi

Pelkkä yöpyminen

Aikuinen 15€/vrk/hlö Lapsi 10€/vrk/hlö

Lisämaksusta

Aamupala 10€/hlö
Liinavaatteet + pyyhe 6€/hlö

Sano tahdon viehättävässä maalaismiljöössä

Hääviikonlopun voi viettää Villa Jaakkolan ihanassa maalaistunnelmassa perinteisen hotellin sijaan. Vehreä maalaismiljöö tarjoaa mitä upeimmat puitteet yhteen elämäsi tärkeimmistä päivistä ja maalaisromanttinen hääaitta kruunaa unohtumattoman elämyksen.

Navetan ylisille tehty suuri Anttonin juhlatila mahdollistaa järjestelyt jopa 150-180 henkilölle. Piha-alue sekä mukava iso terassi on myös käytettävissä. Lisäksi pihapiiristämme löytyy upea vanha riihirakennus, joka tarjoaa puitteet pienempiin tai lisätilaksi suurempiin hääjuhliin.

Hääpari majoittuu hääaitassa ja lähimmät häävieraat majoittuvat mukavasti muissa aitoissa sekä Ollin alatuvassa.

Ollin alatupa

Jaakkolan tilan uudempi omakotitalo, Ollin alatupa, on oivallinen majoitusratkaisu ryhmille ja perheille. Tuvasta löytyy mukavat puitteet lomailuun vaikka ystäväporukan kanssa. Ollin alatupa toimii hienosti majoitukseen myös talviaikaan.

Alatuvassa on kolme erillistä makuuhuonetta, iso oleskelutila ja tupakeittiö, 2 x erillinen wc, sauna ja suihkuhuone sekä tilava kodinhoitohuone, josta on suora käynti katetulle takaterassille. Terassilla on mukava vilvoitella saunomisen lomassa sekä istua iltaa.

Majoitustilat:

  • 1. makuuhuoneessa on 160cm leveä parisänky.
  • 2. makuuhuoneessa on 120cm leveä vuode sekä erillinen 80cm leveä vuode.
  • 3. makuuhuoneessa on 180cm leveä parivuode.

Tarvittaessa huoneisiin mahtuu 80cm leveä lisävuode sekä näiden lisäksi olohuoneessa on yksi vuodepaikka.

Hinnat:

Alatuvan vuorokausihinta talviaikaan (1.10-30.4) on 120€ / vrk
Alatuvan vuorokausihinta kesäaikaan (1.5-30.9) on 150€ / vrk

Lisämaksusta:
Aamupala 10€/hlö
Liinavaatteet + pyyhe 6€/hlö

Talon vuokraus pidemmiksi jaksoiksi on myös mahdollista. Kuukausivuokra sisältää siivouksen kahden viikon välein sekä liinavaatteet ja pyyhkeet.
Muita vaihtoehtoja on soviteltavissa tarpeen mukaan.

Kysy lisää ja tehdään sinulle tarjous.