Blogi

Tehdään unelmista totta

Tästä kuvasta kaikki alkoi, jonka olen piirtänyt päiväkirjaani vuonna 2001. En osannut aavistaa että kaikesta tulisi totta noin 20 vuoden kuluttua.

Villa Jaakkolan perustamisesta on kulunut nyt noin 2 vuotta, ja paljon on erilaisia asioita jo ehtinyt tapahtumaan. Pihapiirissä on jo osa valmista siitä, mitä olemme Ismon kanssa unelmoineet, mutta vielä on paljon onneksi jäljellä unelmia, jotka odottavat omaa aikaansa toteutuakseen. Riihikahvila, majoitus, erilaiset juhlat eri tiloissamme, kokoukset ym. Sakarin saunatilassa, konsertti Anttonin juhlatilassa ja paljon muuta on saanut nähdä jo päivänvalon.

Se mitä emme osanneet aavistaa oli korona, mutta senkin kanssa on jo oppinut elämään päivä kerrallaan. Unelmat kantaa yli tämänkin, ja jonakin päivänä ehkä toteamme senkin olleen tärkeä kasvun ja kehityksen mahdollistaja elämässämme.

Toivottavasti saamme olla myös muiden ihmisten unelmien toteuttajia ja antaa heille kokemus aidosta olemisesta läsnä jokaisen tärkeässä hetkessä, olipa kyseessä häät, ristiäiset, syntymäpäivät, kokous, ystävien tapaaminen tai mikä vain kohtaaminen täällä meillä Villa Jaakkolan maalaismaisemissa.